Fa'apipi'iina o nifo pakete o le eli

A iai nifo faaopoopo i totonu ma fafo, fa'aoga le pine lapo'a e fa'amau ai nifo i totonu

Pe a faʻapipiʻi le pakete nifo o le eli, faʻapipiʻi muamua le pakete o nifo faʻapipiʻi matagaluega i totonu o le pakete nifo nifo, ma ia mautinoa o le pito i luga o le pakete nifo faʻapipiʻi matagaluega ma le pito i lalo ole pakete nifo nifo fesoʻotaʻi, e faapena i le tulaga o le nofoa nifo. ofuina, o le pine ma le pakete nifo faʻafesoʻotaʻi luga e faʻamalosia i taimi uma. Faʻaofi le pine mai le pu o le pine o le nifo pakete, pe a alu le pine faʻamau i luga o le pine i le nifo nifo, o le pine e le mafai ona agai i luma ona o le tetee, i le taimi nei, ta le pine i se samala, o le pine faʻamau faʻapipiʻi le vaega elastic i lalo o le oomiina o le puipui o le itu o le mauga alalaupapa ma agai atu i le lua pine, ina ia mafai ona faaauau pea le pine e agai i luma. agai atu i le taulaga faʻapipiʻi, o le firmware card e toe faʻatulagaina i le tulaga muamua i lalo o le gaioiga faʻasolosolo o vaega faʻalava ma o loʻo fesoʻotaʻi le kata i le faʻapipiʻi taulaga.I le taimi lea, o le pine ua faʻamautu atoatoa i le va o le nifo nifo ma le pakete nifo.

I totonu o le pakete nifo o le excavator, o le mea faʻapipiʻi e aofia ai le vaega faʻapipiʻi ma le vaega taʻitaʻi na faia e ala i le faʻalauteleina i fafo o pito uma e lua o le vaega faʻamau.O le vaega faʻamau o loʻo pipii i totonu o le taulaga faʻapipiʻi, ma o le pito pito i luga o le pito i totonu o loʻo faʻapipiʻi mau i le puipui o le faʻamauina o le nofoa nifo.

https://www.china-bolt-pin.com/excavator-spare-parts-bucket-tooth-for-pc120.html

000_副本2

I totonu o le pakete nifo o le excavator, o le pito pito o le vaega tumau e mafolafola. Ina o le pine i le va o le tap i le nofoa ma pakete nifo, e ala i extrusion fasi elastic, o le pito pito i luga o le galuega o le malo CARDS lua ma nifo faapipii slot puipui fa'atasi fa'atasi, i le taimi lava e tasi le pito i lalo, fa'atasi ai ma lua pakete nifo pine pu puipui o le pine fa'afeso'ota'i vavalalata, fa'apipi'i le pito e fa ma mea faigaluega fa'amalosi le tasi i le isi i taimi uma, fa'amautinoa le nifo pakete e maua ai se malosi i le itu axial. o nifo pakete.


Taimi meli: Aukuso-06-2019