E na'o le lelei lelei e mafai ai ona maua ni fa'atauga lelei

leaga pine tama na o le fa'apipi'i alu i luga o le nofoa kata, pine tama ma dou nifo e le'i eli ni nai suo pine tama e pa'u pe fa'a'aga, o le mea moni o le kata samasama lea o le lelei leaga mafua'aga, pe a fa'apipi'i pine tama kata samasama leaga, lenei e le o se mafuaaga faafoliga.O le mafuaaga o le pepa samasama e le lava e alu i luga, i le pu pine i totonu o le nifo nofoa kata samasama ua faaitiitia, i le mea moni, pe a eli totonu o le pine o le a gaoioi, e lei faia se o nai aso o le a siitia ai le pine ma le nifo nofoa pu ona o le ofuina soofaatasi ma faia le pu e sili atu ona olo, o lea e le mamao lenei nofoa nifo mai scrap.I le isi itu, o le kata i le pine lelei e fufusi pea, ma le tulaga o lo o taua i luga o le a le tupu.

https://www.china-bolt-pin.com/excavator-bucket-tooth-pins-for-u-style.html

40CR-Pin-for-bucket-tooth-pin-Excavator_副本

Faatasi ai ma le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi ma le atinae o le tamaoaiga o maketi, faatofa tagata i le le lava le tamaoaiga o le tamaoaiga faasolosolo malie. atina'e lelei lelei o le a fa'aumatia pisinisi maualalo.

O oloa maualuga ma oloa maualalo, tau o gaosiga e tutusa, ae o le eseesega o tau maketi atonu e tele taimi; I le isi itu, o le gaosiga o le gaosiga maualuga e faʻaitiitia ai le teenaina ma ituaiga uma o taumafa.O lenei faiga o le gaosiga o tau maualalo e aumai sa'o ai faamanuiaga tau tamaoaiga i pisinisi.

O oloa maualuga maualuga i le maketiina o le atinaʻe ma le mautinoa atoatoa, o le faʻamaoniga o le manuia o maketi. Afai e le mafai ona alu i luga le tulaga lelei, ona mafai lea ona avea le maketi lelei ma le pito i luma e atiaʻe ai le maketi, tua e leiloa le eleele, luma e faʻalautele faʻatau, tua ia faatele faitioga.

 


Taimi meli: Aukuso-09-2019