Pe o le lelei o pine nifo pakete o le a a'afia ai le fa'aoga masani

O le lelei o le pine pakete o le excavator o le a aʻafia ai le faʻaogaina o meafaigaluega, aua o le pine pakete o se vaega taua o gaioiga a le excavator.Afai ei ai se fa'afitauli i le pine pakete, e le mafai ona galue masani le eli.Ioe, o le lelei o le excavator e fuafua ai le taimi faigaluega ma le malosi faʻamalosi o le excavator

pakete nifo nifo pine faʻafesoʻotaʻi ma le eleele taimi tuusaʻo e sili atu, o lona feteʻenaʻiga e sili atu ona ogaoga, a oʻo loa le ofuina e sili atu ona ogaoga, o le faʻaogaina o meafaigaluega o le a mafua ai se aafiaga tele, soʻo se oloa feteʻenaʻiga e sili atu ona ogaoga, o lona faʻaleagaina e matua ogaoga. Ae afai e lelei le lelei, o le faʻaleagaina o meafaigaluega e faʻaitiitia, ma o le umi e galue ai, ona taua lea o se pine lelei mo le eli. e tele sona aafiaga i le galuega atoa.

Afai e le oʻo i le tulaga masani le lelei o le pine nifo nifo, o le taimi faʻaoga e puupuu lava, i le taimi o galuega e faʻaalia i se mea sese, e aʻafia ai le faagasologa o gaioiga o le a aʻafia ai le galuega a isi meafaigaluega. , e tatau ona tatou faʻatauina tulaga maualuga, ina ia aloese ai mai le fua o le toilalo.O laʻu kamupani e faʻapitoa i le gaosiga o pine nifo pakete. Afai ei ai sau manaʻoga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou.

Ningbo Yuhe faufale masini Co., Ltd

https://www.china-bolt-pin.com/excavator-bucket-tooth-pin/

qq

 


Taimi meli: Nov-06-2019